Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Candy

Candy

 

Kép

 

A TÖRTÉNET

Cándida (Jacqueline Bracamontes), akit mindenki csak Candy-nak hív, élete legszebb napjára készül, ugyanis Patricio (Valentino Lanús), élete szerelme megkérte a kezét. Arra azonban nem számít, hogy a boldogsága csak pár órácskát fog tartani, ugyanis csapodár vőlegényét az esküvője napján éppen saját húga, Alicia (Fabiola Campomanes) karjaiban találja egy szerelmetes ölelésben, arra pedig végképp nem, hogy kiderül: Patricio a legénybúcsúztatója éjszakáját is a lánnyal töltötte (igaz, erről ő is csak reggel szerzett tudomást).

Candy összetörten úgy dönt: mindennel szakít, ami eddig Patricióhoz kötötte, és saját halálát megjátszva eltűnik a férfi, sőt saját családja életéből is, és a számára nagyon kedves, igaz meleg nagybácsijához, Meñóhoz (Manuel Flaco Ibañez) költözik, és elhatározza, hogy végre kézbe veszi a saját életét. Később azonban kiderül, hogy ez nem lesz olyan könnyű, ugyanis várandós Patriciótól.

Hét év telik el. Candy mindent beleadva küzd és dolgozik, hogy eltartsa magát és kisfiát, Salvadort, az élete teljesen átalakult, olyan magabiztos és sziklaszilárd, mint még soha, ám ekkor jelenik meg az életében Santiago (Jaime Camil), a sármos plasztikai sebész, aki kettős életet él: egyrészt egy tündéri kislány apukája, akit óv és védelmez minden rossztól, mióta elhagyta őket a kislány anyja, Paulina (Karla Alvarez), aki inkább választotta a karriert, mint a családosdit, másrészt azonban megszállott nőfaló, aki sosem látja többet "áldozatait" egy esténél.

Candy és Santiago között az ellentétek ellenére mély szerelem kezd kibontakozni, s noha mindketten félnek az érzéstől, a kapcsolatuk kialakulását más is gátolja: Marissa (Sabine Moussier), aki megszállottan szerelmes Santiagóba, valamint Patricio újbóli megjelenése, aki immár Alicia férje, ám amikor megtudja, hogy Candy él, és ráadásul közös gyereküket neveli, ismét fellángolnak régi érzelmei.

Candy döntéshelyzetbe kerül: odaadja magát annak a férfinak, aki alig üti meg az általa elvárt szintet, de valóban szereti; vagy pedig megbocsát élete szerelmének és gyermeke apjának? Az úttörő jellegű sorozat emellett az egyedülálló anyaság, a melegek elfogadásának és a plasztikai sebészet veszélyeinek témáival is foglalkozik, mindezt pedig könnyed történetelbeszéléssel és humoros karakterekkel, élükön Candy-val, aki a modern, tudatos nőt hivatott megtestesíteni, aki nem a férfiak lábtörlője és aki szerint "a buta lányok nem mennek a mennybe!"
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.