Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rossalinda

Rosalinda

Kép

A Rosalinda a Televisa által 1999-ben készített mexikói filmsorozat a népszerű énekesnő, Thalía, valamint a venezuelai színész, Fernando Carrillo főszereplésével, akinek ez volt az utolsó filmszerepe. Bár hazájában nem, számos országban nagy sikert aratott, ahol vetítették. Magyarországon nézettségi rekordokat döntött 1999–2000-ben, amikor először bemutatták a TV2 kereskedelmi csatornán. Népszerűségének köszönhetően a főhőst alakító Thalíát 2000. szeptemberben meghívták Magyarországra, ahol a televízió igazgatója személyesen adta át neki a „legnézettebb telenovella hős”-nek járó elismerést. A sorozat 80, egyenként 45 perces részből áll. 2004-ben Mexikóban megjelent a DVD változata is.

 

 

Összefoglaló:

Rosalinda egy elragadó húszéves lány, aki egy virágboltban dolgozik. Egy nap megismerkedik Fernando Joséval, egy jóképű zongoristával, és első látásra egymásba szeretnek. Rosalinda nem is sejti, hogy Fernando José valójában egy nagyon gazdag családból származó ügyvéd. Számára a zene az érzelmei menedéke, és hobbiként a barátja éttermében zongorázik. Soledad, Rosalinda anyja, hosszú büntetését tölti a börtönben, hogy megvédje a férfit, akit szeret. Kénytelen volt odaadni lányát, Rosalindát a nővérének, Doloresnek. Rosalinda anélkül nőtt fel, hogy tudta volna, az igazi anyja börtönben volt Fernando José apjának meggyilkolása vádjával, egy olyan bűnnel, amit el sem követett. Valeria, Fernando José anyja nem egyezik bele fia kapcsolatába egy társadalmilag alacsonyabb osztályból származó lánnyal, de minden erőfeszítése, hogy elválassza a fiát Rosalindától, hiábavaló. Fernando José lemond kivételezett pozíciójáról, és feleségül veszi Rosalindát. Boldogsága azonban hirtelen végetér, amikor Valeria rájön, hogy Rosalinda annak a nőnek a lánya, akit Fernando José apjának meggyilkolásával vádolnak. A fájdalom kétségbeejti Rosalindát. A pár szétválik, fizikailag és érzelmileg is, életük útját úgy megváltoztatva, ahogyan soha nem képzelték volna. Rosalinda korházba kerül…

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

New software XRumer 16.0 + XEvil 4.0 breaking of captchas Google, Facebook, Captcha.Com, SolveMedia, Bing

(XEvilBestMek, 2018.11.30 07:35)

Perfect update of captchas recognition software "XRumer 16.0 + XEvil 4.0":
captchas breaking of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later ;)


http://XEvil.net/

New package XRumer 16.0 + XEvil recognize of captchas Google, Facebook, Captcha.Com, SolveMedia, Bing

(XEvilBestMek, 2018.11.17 15:50)

Revolutional update of captchas recognition software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas solution of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later ;)


http://XEvil.net/